Logo MojaObčina.si
JUTRI
8°C
-4°C
SRE.
8°C
-3°C

PLES V DVOJE - začetni tečaj družabnega plesa

Organizator: PLESNA ŠOLA URŠKA VRHNIKA - Plesno ustvarjanje, NINADANCE, NINA HRIBAR S.P.
Kontaktni podatki organizatorja: Nina Hribar, +386 (0)40 417 206.
Vstopnina: 35,00 eur na osebo za 4 vaje

V sredo 9.11. ob 19:30 uri se bo pričel začetni tečaj družabnih plesov za vse, ki si želite uživati v dvoje ob dobri glasbi. Vaje bodo potekale v novi dvorani Krajevne skupnosti Stara Vrhnika.

V svet plesa vas bo popeljala mednarodna učiteljica plesa in trenerka z licenco Nina Hribar. Pod njenim vodstvom je nastalo že veliko državnih prvakov, nekatere njene učence pa ste lahko občudovali tudi v oddaji Zvezde plešejo. Sama pravi, da jo najbolj razveselijo iskrice v očeh udeležencev na tečaju, ko uživajo v plesu in jih le-ta čisto prevzame, zelo rada pa osreči tudi bodoče mladoporočence s koreografijo na glasbo po lastnem izboru.

Udeleženci tečaja imajo na voljo tudi učenje v angleškem ali nemškem jeziku.Na voljo imate tudi zakup tečaja za zaključeno skupino s terminom po dogovoru.

V kolikor pa se nam ne morete pridružiti zaradi časovne zasedenosti ali pa bi želeli osvežiti in morda izpiliti le kakšen ples, pa imate na voljo individualni pouk, oz. uro, kjer se posvetimo le vam.

Posamezni tečaj vsebuje 8 vaj, plačilo pa lahko izvedete za 4 vaje ločeno v višini 35,00 eur na osebo. V času šolski počitnica plesne vaje ne potekajo.

Za vajo potrebujete udobno oblačilo in obutev po lastnem izboru, za smeh in dobro voljo pa poskrbimo mi.


NAJ PLES PREVZAME TUDI VAS!!!
Všečkaj objavo

Oglejte si tudi