Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Vranšani drugi na mednarodnem turnirju v odbojki

Da se na Vranskem igra dobra odbojka, so ponovno dokazali združeni odbojkarji iz treh sosednjih društev (ŠRD Ločica, ŠD Papagaji in ŠD Motnik). Fantje so se 23. aprila pomerili na mednarodnem turnirju v Opatiji, kjer so v močni konkurenci dosegli odlično drugo mesto.

V skupinskem delu so v prvih dveh tekmah suvereno opravili s svojimi nasprotniki (2 : 0 v nizih), tretja tekma pa je poskrbela za nekaj več vznemirjenja, saj so nasprotniki prišli do tretjega niza. Fantje so nato zopet strnili svoje vrste in odločilni niz obrnili v svoj prid. V polfinalu prav tako niso imeli nobenih težav z nasprotno ekipo in po gladki zmagi (2 : 0 v nizih) so se lahko veselili igranja v velikem finalu. Po slabšem začetku v prvem nizu, ki so ga domačini gladko dobili, so se v drugem nizu fantje zopet zbrali in pokazali, da se lahko kosajo tudi s 'prvoligaši'. Izsilili so tretji niz, kjer pa jim je do končnega uspeha zmanjkalo tudi malo športne sreče. 


Fantje so resnično delovali kot prava ekipa in najboljšo igro prikazali v trenutkih, ko je bilo to najbolj potrebno. Na krilih navijačev so iz tekme v tekmo napredovali in prikazali veliko tehničnega znanja in ob že pregovorni borbenosti resnično zaslužili igranje v finalu ob boku igralcev iz najmočnejše lige na Hrvaškem.  


Na turnirju so zaigrali: podajalec Dejan Matko, sprejemalca Borut Markovič in Davor Zupančič, korektor Peter Pečovnik, blokerja Bojan Štrajher in Aljaž Juvančič in prosti igralec Klemen Hrastovec.

Oglejte si tudi