Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Vsak dan smo z vašo pomočjo bližje še eni zmagi – novemu domu

Akcija zbiranja sredstev za zagotovitev naših novih prostorov je še vedno v polnem teku. Leto smo namreč začeli s »sodnikovim podaljškom«. Naš cilj je bil, do konca leta 2023 zbrati potrebna sredstva za garderobni zabojnik, ki bo predstavljal naš novi dom.

A kljub temu da nam ni povsem uspelo, lahko ponosno rečemo, da smo tik pred zmago, in to po vaši zaslugi. Poslali ste mnogo SMS-sporočil, na naš račun pa vsak dan kapljajo donacije tako posameznikov kot podjetij in lokalnih društev, ki nam stojijo ob strani. S pomočjo Občine Vransko smo lahko že poravnali predplačilo v višini 10.000 evrov.

Do 15. januarja 2024 smo tako uspeli zbrati 11.500 evrov, zato podaljšujemo akcijo zbiranja sredstev. Da bomo zmagali to veliko skupno tekmo, v kateri igramo vse ekipe in vsi trenerji, ter da naši  igralci, ko se spomladi vrnejo iz športne dvorane, ne bodo pod milim nebom, moramo do konca marca zbrati še slabe 3 tisočake.

Resnično ogromno nam pomeni vsak evro, ki nam ga namenite s poslanim SMS-sporočilom s ključno besedo NKVRANSKO5 na 1919 in donirate 5 evrov ali z nakazili na  transakcijski račun SI56 6100 0001 3334 937 (namen NOVI PROSTORI), preko PayPal-a ali s prispevkom v zameno za naš koledar ali zapestnico.

Stanje lahko sproti spremljate na naši Facebook strani, v kolikor nam želite pomagati, a imate vprašanje ali predlog, smo vam vedno na voljo na e-naslovu nkvransko@gmail.com ali številki 031 729 953.

 

Skupaj z vašo pomočjo lahko mirno verjamemo v zmago!

Nogometni klub Vransko

Oglejte si tudi