Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
-0°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Vpis v nogometno šolo NK Vransko

Nogometni klub Vransko ob koncu tekmovalne sezone 2014/15 in koncu tekočega šolskega leta organizira vpis v nogometno šolo, in sicer za otroke vseh starosti od 7. leta naprej. Vabljeni ste vsi, ki bi želeli spoznati skrivnosti nogometne igre, ki po vsem svetu navdušuje staro in mlado.

Skozi vadbo v posameznih starostnih obdobjih se otrok nauči osnovnih motoričnih gibov, pri vajah z žogo spozna osnove tehničnega znanja, ki se v višjih kategorijah dopolni s spoznavanjem taktičnih zahtev, ki jih zahteva igranje modernega nogometa.

V klubu smo v zadnjih letih storili velik korak naprej pri zagotavljanju pogojev za trening in tekme, smo eden redkih klubov v regiji, ki ima osvetljeno travnato površino za trening, pohvale pa dežujejo tudi za pripravo samega igrišča za tekme. Z obilico vadbenih pripomočkov, ki so na voljo v klubu, je sama vadba še bolj zanimiva.

Vse informacije so na voljo v prostorih NK Vransko, ki se nahajajo v stavbi vrtca Vransko - vhod z zadnje strani, in sicer vsak dan v popoldanskih urah, ali pa stik po telefonu 040 745 995.

 

Veselimo se vašega obiska.

 

Športni pozdrav

 

 

Oglejte si tudi