Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
4°C
PET.
16°C
1°C
Oceni objavo

NOGOMETNI KLUB VRANSKO DOBITNIK SREBRNE PLAKETE

 Medobčinska nogometna zveza Celje je 10. 12. 2014 ob svoji 75-letnici delovanja priredila slavnostno akademijo v Narodnem domu v Celju. MNZ Celje je bila ustanovljena l. 1939 in je tretja najstarejša MNZ v Sloveniji.

 

Na slavnostni prireditvi je imel govor prvi mož Nogometne zveze Slovenije g. Darko Čeferin. Poudaril je, da se vsi skupaj premalo zavedamo, kako pomembno je delo v MNZ in kako pomembno delo opravljajo vsi v manjših klubih oziroma sredinah, kajti iz teh sredin pridejo v večje klube igralci, ki se samo še izpopolnijo v znanju. In na to vsi v Sloveniji največkrat preprosto pozabimo.

 

Predsednik MNZ Celje g. Vlado Močnik je orisal delo in začetke MNZ Celje. Zahvalil se je vsem klubom, športnim društvom in klubom malega nogometa za vso podporo, za korektno sodelovanje in zaželel, da bi se srečali na  okroglem jubileju MNZ Celja.

 

Na koncu je bila še slavnostna podelitev. Nogometni klub Vransko je prejel za svoje dolgoletno delovanje srebrno plaketo. Nogometni klub Vransko je eden najstarejših nogometnih klubov v MNZ Celje. Iz njega je prišlo kar nekaj igralcev, ki so ponesli ime kluba po Sloveniji in Evropi. Posebej je bilo poudarjeno, da se kljub majhnosti kraja in pomanjkanju otrok dobro dela z mladimi in po finančnih zmožnostih tudi s člansko ekipo.

 

Za konec še moje vabilo vsem ljubiteljem nogometa, da se včlanijo v NK Vransko, posebej vabimo otroke.

Bodite ponosni član enega najstarejših klubov, čeprav iz majhne občine Vransko.

Oglejte si tudi