Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
NED.
13°C
0°C
Oceni objavo

Delovno poletje

Povzetek poletnih mesecev pred začetkom tekmovalne sezone 2015/16.
Košarkarji Vranskega smo letos počivali le v mesecu juliju. Po končani sezoni v maju smo namreč trenirali vse do konca junija, začetek počitnic pa okronali s tridnevnim košarkarskim taborom na Vranskem. Odziv otrok je bil super, saj se je tabora udeležilo kar 30 otrok. Na zaključni dan so na svoj račun prišli tudi starši, ki so se lahko pomerili v košarkarskih spretnostih ali pa le kot gledalci spodbujali, navijali in se zabavali.

Po mesecu dni počitka in uživanju na morju smo v avgustu začeli s pripravami na novo košarkarsko sezono, v kateri bodo Vrane širom Slovenije predstavljale številne selekcije. Letos bodo prvič zaigrali najmlajši (ekipa dečkov in deklic U-9 v mini košarki), sledile jim bodo že znane ekipe U-11, U-13 in U-15, prvič pa bodo moči merili tudi kadeti oz. ekipa U-17. Na čelu bomo Vrane vlekli člani z novim trenerjem Bojanom Sušinom, ki že pridno treniramo v večernih terminih.

V sklopu avgustovskih priprav smo se z ekipo U-13 udeležili enodnevnega turnirja v Izoli, kamor smo odšli s polnim avtobusom igralcev, njihovih staršev in navijačev. Zadnja avgustovska sobota je bila super izbira, saj smo se po končanih tekmah in kosilu celo popoldne kopali in uživali v zadnjih urah pravega poletja. Omeniti velja tudi, da je bil naš najmlajši vran izbran za najboljšega igralca turnirja med dve leti starejšimi košarkarji.

V septembru začenjamo s krožkom košarke na OŠ Vransko, ki bo potekal vsak dan od 14.45 do 16.00. ure. Vabljeni ste prav vsi osnovnošolci in osnovnošolke, od 1. do 9. razreda, da se nam pridružite in uživate ob igri košarke in kvalitetnem druženju ter v zabavi s sovrstniki.

Kot vsako leto bova jato vranov in vranic tudi letos vodila dva trenerja z licenco. Poskrbela bova za vsestranski razvoj, dobro počutje, veliko gibanja, zabavo in košarkarsko znanje vseh otrok. Vabljeni.

Informacije: 031 858 257 (Žan), 041 475 072 (Luc), FB-stran: KK Vrani Vransko

Oglejte si tudi