Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Razvoj ključnih znanj in spretnosti zaposlenih kot odgovor na izzive 21. stoletja

UPI – ljudska univerza Žalec vabi na strokovni dogodek Razvoj ključnih znanj in spretnosti zaposlenih kot odgovor na izzive 21. stoletja, ki bo v torek, 31. maja, ob 11. uri, v prostorih UPI Žalec.

 

Isti dan bomo v popoldanskem času, tj. ob 16. uri, organizirali brezplačno delavnico KAKO IZVAJATI PROMOCIJO ZDRAVJA V PODJETJU.

Delavnica je namenjena zaposlenim, na njej pa boste izpopolnili znanja in veščine, potrebne za uspešno opravljanje svoje vloge na področju promocije zdravja; spoznali ključne argumente ZA promocijo zdravja na delovnem mestu; pridobili model in nekatera druga orodja v pomoč za proaktivno delovanje za promocijo zdravja na delovnem mestu; se naučili pristopov oz. tehnik, kako motivirati zaposlene, da se vključujejo v aktivnosti za promocijo zdravja in spoznali nekaj primerov dobre prakse promocije zdravja v Sloveniji oz. tujini.

 

Prijave na strokovni dogodek in delavnico sprejemamo do vključno ponedeljka, 30. maja, na e naslovu lu-zalec@upi.si ali na tel. št. 03 713 35 50.

 

Še vedno vas z veseljem pričakujemo na ostalih brezplačnih TVU delavnicah, dogodkih, ki jih skupaj s partnerji organiziramo do konca junija.

Več o naših dogodkih boste našli v spletnem koledarju   http://bit.ly/23PHDvP  ali na FB strani Sodelovanje bogati znanje https://www.facebook.com/sodelovanjebogatiznanje/

 

 

Oglejte si tudi