Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

POČITNIŠKE REZERVACIJE 2020

Starše otrok, ki imajo otroke vključene v vrtec, obveščamo, da lahko glede na Sklep o določitvi cen programov predšolske vzgoje, dodatnih znižanjih plačil in počitniški rezervaciji v vrtcih na območju Občine Vransko (Uradne objave Občine Vransko,  št. 75/2018, 78/2018, 84/2019) uveljavljajo rezervacijo zaradi počitniške odsotnosti otroka enkrat letno v obdobju od 1. julija do 30. septembra. 

Rezervacijo lahko starši uveljavijo za neprekinjeno odsotnost otroka najmanj en in največ dva meseca. Počitniška odsotnost mora biti na ustreznem obrazcu vrtca najavljena do 20. junija tekočega leta oziroma izjemoma 15 dni pred počitniško rezervacijo z utemeljeno vlogo. Za rezervacijo starši plačajo 30 % od njihovega, z odločbo določenega dohodkovnega razreda. Starši, ki imajo v vrtec hkrati  vključenega več kot enega otroka, lahko uveljavljajo rezervacijo le za otroka, za katerega se ne sofinancira plačilo staršev iz državnega proračuna.

 

Počitniško rezervacijo lahko uveljavljajo le starši, ki imajo stalno prebivališče v Občini Vransko, za otroke, vključene v OE Vrtec Vransko.

 

Več na https://www.vransko.si/obcina-vransko-2/predpisi-obcine-vransko-po-pravnih-podrocjih/

 

Občinska uprava

Oglejte si tudi