Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
10°C
-3°C
JUTRI
8°C
3°C
Deli

SREBRNO PRIZNANJE NA 32. FESTIVALU TURIZMU POMAGA LASTNA GLAVA

V četrtek,  12. 4. 2018, je v Velenju potekal 32. festival Turizmu pomaga lastna glava. Na festivalu so svoje turistične naloge predstavljali učenci sedmih osnovnih šol iz koroške, savinjske in velenjske regije. Na tem festivalu smo sodelovali tudi učenci turističnega krožka: Jana Semprimožnik, Saša Semprimožnik, Ajda Cizej, Lucija Klemen, Zala Češek, Nives Podbregar, Eva Dobrovnik, Žan Šoštar, Ana Marija Žilnik iz 8. razreda in Zala Križnik, Ema Grabnar in Neža Podbregar in 9. razreda.

Skupaj z mentoricama  Katjo Brezovnik in Tino Žličar smo izdelali turistično nalogo z naslovom S Poldetom o kulturi, saj je bila tema festivala Kultura in turizem.

Na stojnici smo predstavili kulturno dediščino našega kraja v tridnevnem taboru za otroke. Po predstavitvi je sledil kviz, vmes pa so se učenci medsebojno družili in ob spremljavi domačih melodij iz harmonike peli, plesali in rajali.

Podeljeno je bilo eno bronasto, štiri srebrna in dve zlati priznanji. Srebrno priznanje je osvojila tudi naša turistična naloga.

Vsem učencem čestitamo za lep uspeh.

 

Mentorici Katja Brezovnik in Tina Žličar

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij