Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Sen kresne noči

V petek, 29. marca 2019, smo si pri angleščini še posebej prizadevni učenci Osnovne šole Vransko-Tabor ogledali muzikal SEN KRESNE NOČI v izvedbi ENGLISH STUDENT THEATRE II. GIMNAZIJE MARIBOR.

Zbrali smo svoje vtise:


Odhod izpred šole je bil okrog 16. ure. Med vožnjo smo se zelo nasmejali in bili v pričakovanju, kako se bo predstava odvijala. Ko smo prišli, smo si razdelili vstopnice in malo poklepetali. Nato smo vstopili v teater in nekaj časa čakali. Kar naenkrat se je vse skupaj začelo. Pri predstavi mi je bilo zelo všeč, da so igralci uporabljali mimiko obraza, da so peli, hodili med občinstvo. Všeč mi je bilo, da je predstava imela zaplet in razplet. Ko se je predstava končala, so nam nastopajoči dajali petke. Kasneje smo odšli v McDonald's. Ko smo se najedli, smo se počasi odpravili proti domu.  Bila je zares lepa izkušnja in upam, da se bodo podobni dogodki odvijali še v prihodnosti.

Tajda Pikel, 7. b


Nad muzikalom sem bil navdušen, ker je predstava potekala profesionalno. Nastopajoči so govorili in peli v angleščini, tako da je zvenelo, kot da bi poslušal prave Angleže. Glasba je bila poslušljiva, scene pa so bile čudovite. Bilo je OK.

Andrej Vian Vertovšek, 7. c


Muzikal mi je bil zelo všeč, saj je bil smešen in je bilo veliko glasbe.

Ana Zupančič, 7. c


Predstava se je začela glasno in energično, z vseh koncev so se zasvetile luči reflektorjev. Glasba je igrala in vsi liki so se predstavili v zanimivih in barvitih kostumih. Muzikal je skozi predstavo ohranil energičnost, napetost in zanimanje gledalcev za nadaljevanje zgodbe. Vsi smo se zabavali ob plesu, glasbi in dogajanju. Spektakel mi je bil zelo všeč zaradi vsebine zgodbe, prepričljivega in odličnega igranja igralcev. Domov sem odšla vzhičena in presenečena nad osupljivo predstavo.

Nika Granda, 8. a


Muzikal se mi je zdel zelo zanimiv, saj so igralci zelo dobro igrali in peli. Še večjo popestritev so nam podarili z vsemi efekti in lučkami. Mislim, da bi se morali večkrat odpraviti na takšne predstave, da bi lahko izhajali iz tega in nato to prenesli na naše šolske prireditve.

Filip Roter Zajec, 8. b


Muzikal mi je bil zelo všeč. Nastopajoči so zelo dobro odigrali zgodbo. Všeč mi je bilo predvsem to, da je bil v angleščini in sem s tem utrjevala znanje svoje angleščine. Po muzikalu smo šli še v McDonald's, kjer smo se zelo zabavali.

Nadja Žuna, 8. b


Pot v Maribor je bila zabavna, muzikal je bil super zabaven, razumljiv in zelo zanimiv. Najbolj zanimivo je bilo, ko so se v določenih trenutkih vse bele stvari svetile, zato smo se vsi ob tem zabavali. Zelo mi je bilo všeč, kako lepo so vsi nastopajoči peli. Bilo je neverjetno.

Valerija Slakan, 8. c


Muzikal mi je bil izjemno všeč. Kombinacija pletja, plesa, nastopanja in akcije luči je bila NEVERJETNA! Če bi imela možnost, da bi si jo ogledala še enkrat, verjemite, BI SI JO! Po končani predstavi smo odšli v McDonald's. Zelo pametno je bilo jesti sladoled zunaj ob devetih zvečer. Edino, kar mi ni bilo všeč, je bila enourna vožnja do in iz Maribora.

Tajda Strožič, 8. c


V Mariboru je bilo super. Predstava je bila zanimiva in zelo dobro pripravljena. Vsi smo zelo uživali.

Tjaša Marko, 9. a


Predstava je bila zanimiva, saj se je dogajalo več stvari naenkrat. Bilo je fajn, saj smo se kar nekajkrat od srca nasmejali. Najbolj všeč so nama bili prizori, ko so igralci v vlogah amaterskih igralcev pripravili svojo predstavo za poroko, ki je bila skoraj boljša od prave. Tudi glasba nam je bila zelo všeč, saj jo poznamo.

Zala Češek in Nives Podbregar, 9. b

Oglejte si tudi