Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Vrani - uspešni na vseh frontah

V zadnjih tednih smo nastopali predvsem člani in ekipa U-11, ostale selekcije pa so imele nekaj premora in s tekmami nadaljujejo v marcu. Z zadovoljstvom lahko sezono 2015/16 že sedaj označimo za najbolj uspešno v devetletni zgodovini obstoja Vranov. Številne mlade selekcije fantov in deklet pa obetajo še lepšo prihodnost košarke na Vranskem.

 

V nedeljo, 7. februarja, je na Vranskem potekal turnir ekip U-11 v 1. slovenski košarkarski ligi. V goste sta prišli ekipi ECE Celje in Hopsi Polzela, Vrani pa smo nastopili v polni postavi. Na parketu se je pred številnimi gledalci predstavilo kar 14 fantov in 3 dekleta. Očitno nam je podpora s tribun dobro dela, saj smo zabeležili dve zanesljivi zmagi. Naslednji turnir nas čaka 6. marca, ko na Vransko prihajata ekipi Nazarje Input in Zlatorog Laško. V zadnjem času super igramo tudi člani. Lovimo končno 3. mesto na lestvici, trenutno pa se nahajamo na 4. z izkupičkom 9 zmag in 7 porazov. Visoke zmage so idealna priložnost za mlajše igralce, ki dobivajo svoje prve članske izkušnje.

V aprilu nas čakajo še najmlajši. Takrat s turnirji začnejo igralci in igralke najštevilčnejše zasedbe Vranov. Ekipa U-9 šteje kar 30 članov in članic 1. triletja OŠ Vransko in OŠ Žalec. Vsi že nestrpno pričakujejo, da oblečejo svoj prvi dres Vranov.

Oglejte si tudi