Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Miklavževanje po odbojkarsko

Prvi dobri mož letošnjega leta je dodobra opravičil svoje ime, svoje poslanstvo po druženju, po hvaležnosti in lepih trenutkih. Miklavž.
Z velikim veseljem in s hvaležnostjo se lahko punce rekreativke v ženski odbojki zopet pohvalimo z največjo in najboljšo udeležbo gostujočih ekip. Da se zbere toliko ekip, ko gre reklama samo od ust do ust, smo zelo ponosne in nam daje še vnaprej veliko volje in dobre energije. Ekipe so sestavljale punce, dekleta, žene, dame od trinajstega do šestdesetega leta starosti. Hvaležne smo za Športno dvorano Vransko, da so se lahko odvijale tri tekme naenkrat. Da ne izgubljamo besed, da se je igrala odbojka na visoki ravni, vrhunski. Tu se pozna, da so dekleta trenirala. Sicer se držimo reka, da ni pomembno zmagati, ampak sodelovati. Vseeno se lahko pohvalimo, da je zmaga ostala v domači občini. Dekleta z Ločice so suvereno opravičila svoje odbojkarske treninge s prvim mestom. Čestitamo.
Tudi organizacija  je bila na mestu, Miklavževa darila, ki smo jih prejele vse udeleženke, pa zelo toplo sprejeta.
Velik hvala Miklavževim pomočnikom: Uniforest, 24ur.com, Korinita, Mi 2 outlet, Lidl, Gostinsko podjetje Trojane, Hiša Lisjak, Sadex, Kvibo, Tuš, Perutninarstvo Fišer, Geodetski zavod Celje, Just James, Odelo, OŠ Vransko-Tabor, Davidov hram, CVV, DARS za varnost prometa in GDS.

V 2018 si dovolimo veliko objemov, odpuščanja, resničnih ljubezni in veliko potrpežljivosti v svojih domovih.

Za vas: Vesna Pider

 

Oglejte si tudi