Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Reševanje prekopskih težav na najlažji način

Po volitvah sem kljub svoji odsotnosti postavil kar nekaj svetniških vprašanj, ki so se nanašala na prekopsko javno razsvetljavo ter zaščito in reševanje. Kljub temu da nekatere težave še ostajajo in jih rešujemo, pa smo bili v drugem primeru uspešni. Uredili smo, da lahko gasilci po novem na Vranskem opravljajo zdravniške preglede po 3. členu.

Reševanje javne razsvetljave v Prekopi tako ostaja ena od mojih prioritet, verjamem pa, da bomo lahko predvsem severni del razsvetljave že v kratkem imeli zopet aktviran.

Kot sem vam v predvolilnem času obljubil, vam želim pomagati pri vseh težavah, ki vas, vaščane Prekope ter Vindije, morda pestijo. Gotovo povsod ne bom uspešen, vendar pa vam lahko obljubim, da bom dal vse od sebe.

V stik z mano, tudi takrat ko sem na ladji, ni težko priti. Lahko me kontaktirate na moj email robert.novak1@gmail.com. Aktiven sem tudi preko svoje telefonske številke 040 838 988, zaradi visokih tarif pa uporabljam predvsem omrežji Viber ali Watsapp. Sem pa za čim bolj kvalitetno komunikacijo napravil tudi facebook skupino, ki se imenuje "Prekopa  Predlogi, vprašanja, kritike". Tam bomo poskusili dobiti čim več krajanov Prekope in Vindije, nato pa bomo tam lahko reševali in ustvarjali boljši jutri. Vse krajane lepo vabim, da se ji pridružijo.

S kvalitetno komunikacijo in dobrimi informacijami bom lahko naše skupne interese kar najbolje zastopal v Občinskem svetu Občine Vransko.

Robert Novak

Foto: Klemen Ocvirk


Oglejte si tudi