Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
20°C
5°C
JUTRI
22°C
7°C

Še čisto malo...

13.07.2022 smo si zopet ogledali gradnjo našega novega GVC 16/25. Zaradi zamud zaradi dobave materialov, pa tudi letnih dopustov ter ostalih zagat, smo se zato z proizvajalcem GVP dogovorili, da naj bi bilo vozila dokončno prevzeto v sredini meseca avgusta 2022.

Tokrat smo uspeli videti res veliko napredka, saj je pritrjene že veliko pločevine - tako da vozilo sedaj dejansko daje vtis gasilskega vozila. Res je izjemno zanimivo opazovati kako nastaja takšno vozilo. 

V mesecu juliju smo na lokacijo v Črešnjevcu pri Slovenski Bistrici neslo že praktično vso opremo, katera bo vgrajena v naše novo vozilo - zato da lahko proizvajalec skupaj z nami določi lokacijo vsakega kosa opreme. To se morda zdi enostavno, vendar je potrebnega veliko planiranja, da vse skupaj dobi nek smisel - prav tako pa tudi zato, da ne zmanjka prostora. Tako je potem na koncu vse postavljeno po sklopih in tako veliko lažje najti (oprema za črpanje vode, gozdni požari, delovno orodje ipd).

V začetku avgusta bomo verjetno še toliko bolj pogosteje obiskovali naše vozilo, saj se bo ravno takrat odvijalo največ malenkosti. 

Ko se bomo dogovorili za tehnični prevzem vozila, vas bomo o datumu tudi nemudoma obvestili - tako da ste lahko priča enkratnemu dogodku, ko bomo naše novo vozilo pripeljali v našo garažo v Prekopi.

Sedaj pa lahko končno razkrijemo datum slovesnosti uradnega prevzema - to se bo zgodilo 17.09.2022. Več o temu pa v naslednji številki. Mi se že veselimo...

Na pomoč!

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi