Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

NATEČAJ – MESEC POŽARNE VARNOSTI 2018: ŠTEVILKA 112

V mesecu oktobru, ko smo se še posebej posvečali požarni varnosti, so k osveščanju o uporabi številke za klic v sili 122 prispevali tudi učenci OŠ Vransko. V PGD Vransko smo razpisali natečaj na temo KLIC V SILI 112 in avtorje najboljših izdelkov nagradili s pohvalami ter praktičnimi nagradami.


Najbolj so nas prepričali učenci 2. a-razreda z učiteljico Natašo Pečovnik, ki so izdelali makete gasilskih vozil.  Drugo mesto je osvojil Jakob Golob iz 3. a-razreda z barvito risbo številke 112, tretje mesto pa je z risbo gasilskega vozila osvojila Sara Cencelj Šoštar, učenka 2. b-razreda..


Ker je bila odločitev resnično težka, smo se člani komisije, ki je ocenjevala izdelke  (predsednik PGD Vransko Nejc Ropas, poveljnik PGD Vransko Martin Reberšek, predsednik Komisije za mladino PGD Vransko Denis Jošt in članici PGD Vransko Monika Marn in Simona Golavšek) odločili, da posebej pohvalimo še naslednje učence:

Žano Bogataj, Emo Cekin, Nežo Krivec, Evo Miklavc in Alena Lipovška iz 2. b-razreda; Tjaža Bogataja, Miha Habjana in Saro Lipovšek iz 3. a-razreda ter Marušo Fendre in Tiborja Aleksića iz 3. b-razreda. Ti učenci prejmejo pohvale Prostovoljnega gasilskega društva Vransko.

 

Vsem učencem in mentoricam čestitamo in se zahvaljujemo za sodelovanje na našem natečaju.

 

Monika M., PGD Vransko

Oglejte si tudi