Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

LANCMAN DEMO – Dnevi odprtih vrat podjetja GOMARK, d. o. o.

V podjetju GOMARK, d. o. o. z Vranskega so se odločili, da predstavijo kupcem iz Slovenije in tujine proizvodni program z vsemi novostmi, s poudarkom na praktični uporabi. Tako je v dneh od 5. do 7. julija potekala predstavitev na njihovi novi lokaciji v industrijski coni Čeplje, kjer nameravajo v bližnji prihodnosti zgraditi nov center podjetja. Na prizorišču se je zvrstilo veliko tujih in domačih poslovnih partnerjev, katerim so prikazovali cepljenje drv na različnih izvedbah cepilnih strojev, žaganje na krožni žagi in pakiranje drv na povezovalnikih. Največje zanimanje, posebno pri tujih zastopnikih, je bilo za prevozni cepilnik drv LANCMAN XTRM 32 z vitlo z daljinskim upravljanjem in prevozni cepilnik z lastnim motornim pogonom na podvozju avtomobilske prikolice. Drva so cepili na različnih cepilnikih in jih sproti zlagali v povezovalnik drv, ki je nekakšna izvedba “balirke”. V povezovalnik drv se zloži 1 m
3 drv, ki jih na koncu povežemo s PVC-trakovi. Predstavili so tudi stiskalnice za grozdje in sadje na vodo v različnih izvedbah. Stiskalnice že leta izvažajo po vsem svetu. Poudarjajo, da njihove kvalitetne izdelke najbolj cenijo v tujini, posebno v zahodni Evropi, kamor tudi največ izvozijo.

V podjetju Gomark so s prvimi dnevi odprtih vrat zadovoljni. Verjamejo, da se bodo kupcem na takšen način še predstavljali, seveda z novimi proizvodi.

Oglejte si tudi