Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Cepljenje proti Covid-19 za nenaročene v Žalcu

Zdravstveni dom "dr. Jožeta Potrate" Žalec obvešča, da za četrtek, 15. 7. 2021, načrtujejo akcijo cepljenja proti Covid-19 brez predhodnega naročanja. Cepljenje bo potekalo med 8. in 10.30 uro v Kulturnem domu Žalec (Dom II. slovenskega tabora Žalec, Aškerčeva 9as cepivoma JANSEN in PFIZER-BioNTech. Na razpolago bodo imeli približno 300 odmerkov cepiva Pfizer in 50 odmerkov cepiva Jansen.

Cepljenja se lahko udeležite vsi od vključno 18. leta dalje, ki nimate znakov bolezni (povišana telesna temperatura, slabo počutje, kašljanje, izcedek iz nosu…). Cepili bodo s prvim odmerkom cepiva. Drugi odmerek cepiva, s katerim bodo cepili v četrtek, se predvideva čez 3 tedne, zato boste takrat ponovno povabljeni na cepljenje. S sabo morate imeti zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

Tiste, ki ste v tem tednu že naročeni na cepljenje, prosijo, da upoštevate dodeljeni termin in se cepljenja za nenaročene ne udeležujete. Enako velja za vse tiste, ki ste že prejeli prvi odmerek cepiva – o terminu za drugi odmerek boste obveščeni.

Občinska uprava    

Oglejte si tudi