Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Cepljenje za nenaročene ponovno v petek, 20. avgusta

Zdravstveni dom "dr. Jožeta Potrate" Žalec obvešča, da za petek, 20. 8. 2021, načrtujejo novo akcijo cepljenja proti Covid-19 brez predhodnega naročanja. Cepljenje bo potekalo med 10.30 in 12.30 uro v Kulturnem domu Žalec (Dom II. slovenskega tabora Žalec, Aškerčeva 9as cepivoma JANSSEN in PFIZER-BioNTech

Cepljenja se lahko udeležite vsi od vključno 18. leta dalje (mladostniki stari 12-18 let, morajo biti v spremstvu staršev), ki nimate znakov bolezni (povišana telesna temperatura, slabo počutje, kašljanje, izcedek iz nosu…). Cepili bodo s prvim odmerkom cepiva. Drugi odmerek cepiva, s katerim bodo cepili v četrtek, se predvideva čez 3 tedne, zato boste takrat ponovno povabljeni na cepljenje. S sabo morate imeti zdravstveno kartico in osebni dokument.

Tiste, ki ste v tem tednu že naročeni na cepljenje, prosijo, da upoštevate dodeljeni termin in se cepljenja za nenaročene ne udeležujete. Enako velja za vse tiste, ki ste že prejeli prvi odmerek cepiva – o terminu za drugi odmerek boste obveščeni.

Občinska uprava

Oglejte si tudi