Logo MojaObčina.si

Vransko

JUTRI
14°C
8°C
SRE.
23°C
10°C
Deli
2603

Čebelji pridelki – odlično darilo

Jesen je čas priprav na zimo, ko napolnimo zaloge in brezskrbno pričakamo zimo. Saj poznate tisti dobri občutek, kajne? Ob tem pa tudi že razmišljamo, kako bomo obdarovali naše najdražje, znance, saj se čas praznikov približuje z izjemno hitrostjo in še preden se bomo dobro zavedli, bodo prazniki tu. Pa smo zopet v dilemi, kaj podariti svojim najdražjim  in kako jim izkazati pozornost in hvaležnost.

Čebelji pridelki so vsekakor izbira, s katero ne morete zgrešiti. Slovenski medovi s široko paleto okusov lahko razveselijo še tako zahtevnega uporabnika in hkrati nudijo možnost, da prav vsakega obdarjenca razveselimo z drugim okusom. Čudovito je spoznavati paleto različnih okusov slovenskih medov in najti najljubšega med njimi. Tudi za marsikoga še neodkriti čebelji pridelki, kot so cvetni prah, matični mleček, propolis, medica, medeni liker, peneča medica,  postajajo vedno bolj prepoznavni in zanimivi za kupce. Zlasti takrat, ko potrebujemo izdatnejše blagodejne učinke, ki jih bomo znali poiskati in najti pri slovenskih čebelarjih. Sveče iz čebeljega voska pa bodo z  mehko rumeno svetlobo in s prijetnim vonjem  v nas zbudile nostalgijo po starih časih, ko so ljudje zelo drugače preživljali večere kot dandanes.

Čebelji pridelki so tesno povezani s tradicijo čebelarstva na Slovenskem in so primerni tudi kot protokolarno darilo, tako znotraj kot zunaj naših meja. Širjenje pomena slovenskega čebelarstva in predstavitev zunaj meja nas dela prepoznavne v tujini. Peneča medica, ki so jo razvili slovenski čebelarji in je edinstvena, narejena izključno iz medu in vode po klasičnem postopku z vrenjem v steklenicah. Na njo smo čebelarji še posebej ponosni in je primerna  za posebne priložnosti. Tudi pobuda Čebelarske zveze Slovenije za svetovni dan čebel nas postavlja na sam svetovni oder dogajanja in prepoznavnosti.

Širok spekter čebeljih pridelkov boste dobili v primernih darilnih embalažah in jih s pridom uporabite za obdarovanje ob najrazličnejših priložnostih, še zlasti, ko želite iz rok dati le najboljše.

Čebelji pridelki so darilo čebel in narave podarite košček narave.

 

Nataša Klemenčič Štrukelj, svetovalka specialistka za ekonomiko

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi