Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
-1°C
JUTRI
10°C
3°C
Restavracija Center
Hrana in Pijača, Gostilna

Restavracija Center

Odprto

Danes 08.00‒15.00
Ponedeljek 08.00‒15.00
Torek 08.00‒15.00
Sreda 08.00‒15.00
Četrtek 08.00‒15.00
Petek 08.00‒15.00
Sobota 08.00‒15.00
Nedelja 08.00‒15.00
Ponedeljki: odprto za praznike.

Predstavitev

Restavracija in ribnik pri Lisjaku. Vaš prostor za malice, poslovna kosila, predstavitve, poroke in druge pomembne življenske obletnice!OpisRESTAVRACIJA PRI LISJAKU
Iščete lokacijo, ki ima veliko zunanjega in notranjega predstavitvenega prostora, veliko in popolnoma opremljene seminarske sobe, restavracijo (400 m2 ), dovolj parkirnih mest in še velik poligon za vse avtomobilske navdušence.

Restavracija pri Lisjaku na centru varne vožnje na Vranskem je odličen kraj za poslovna srečanja in seminarje. Okusno in sodobno opremljeni prostori, vrhunska kulinarična ponudba v družbi izbranih vin ter popoln mir, ki omogoča ustvarjalno in konstruktivno vzdušje so elementi, ki vsako poslovno srečanje.

Med dodatno ponudbo Restavracije pri Lisjaku sodijo tudi vrhunske banketne storitve. 
S klasično strežbo lahko na svečanih sprejemih, ali poročnih slavjih postrežemo do 100 notri in 300 gostov zunaj na terasi. Pogostimo jih lahko s hladno-toplim bifejem, dobro uigran team kuharjev in natakarjev pa poskrbi tudi za brezhiben catering.

Po želji naročnika sodelujemo tudi pri sami organizaciji dogodka in poskrbimo za spremljevalni zabavni program. Dogodek tudi dokumentiramo, tako s kamero kot fotoaparatom.

RIBNIK PRI LISJAKU
Ribnik pri »Lisjaku« je odličen kraj za različne zabave, poroke, poslovna srečanja in piknike.
Leži v mirnem in varnem okolju kraja Tabor, v osrčju narave, obdane z gozdom in prijaznimi ljudmi.

Ko mislite, da ste se naužili vsega lepega, vas razneži še ponujeno na mizah. Hišne jedi, pripravljene za slavje, navdihujeta tradicija in domiselna priprava mojstrov.

ZGODBA POPOLNEGA POROČNEGA DNE
Ljubezen in poroka sta vedno v modi, zato se ustavite za trenutek in si vzemite čas za sanjarjenje. Poroka je pravi dogodek zato. Pri nas Vam pomagamo, da napišete in zaživite svojo pravljico. Če si želite ozračje v duhu cvetja, romantike in globokih čustev potem izrečite svoj DA ob našem ribniku. Poroko pa lahko popestrimo tudi s starinskim avtom ali motorjem, ki sta kot nalašč za takšno priložnost. Z duhom preteklosti vas popeljemo v srečno prihodnost. 
POROKA JE ČUDOVIT DOGODEK URESNIČITE GA PRI NAS!

AKTIVNOSTI NA RIBNIKU
Tako v kraju Tabor kot tudi v širši Spodnji Savinjski dolini je veliko možnosti za lepe izlete, na katere se lahko odpravimo tako rekreativni kot gorski kolesarji. Množica razvejanih stranskih cest in poti, ki vodijo med posameznimi zaselki, omogočajo pestro izbiro med turami tako v ravninskem, kot nižinskem delu. Na njih lahko kolesarimo varno in v miru saj večino avtomobilskega prometa poteka po glavnih prometnih žilah, avtocesti in regionalni cesti Vransko-Celje.
Na ribniku vam prav tako pripravimo zanimiv dan z športnimi aktivnostmi (nogomet,odbojka,tenis, športni ribolov..), predvsem je tak dan zanimiv za podjetja , ki organizirajo druženje za svoje zaposlene.
Restavracija Center Restavracija Center Restavracija Center Restavracija Center