Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
5°C
JUTRI
27°C
5°C

JAVNI RAZPIS za zbiranje predlogov za sofinanciranje programov ljubiteljske kulturne dejavnosti, ki jih bo Občina Vojnik sofinancirala iz občinskega proračuna za leto 2024.

Datum objave: 15. 04. 2024
Številka razpisa: 610-0001/2024-1

Zaradi dopolnitve pravilnika pri merilih pod točko A, ki jih prilagamo, podaljšujemo rok za oddajo prijav na javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje programov ljubiteljske kulturne dejavnosti, ki jih bo Občina Vojnik sofinancirala iz občinskega proračuna za leto 2024.

Rok za oddajo prijav je sedaj do vključno 24. 4. 2024. Predlagatelji morajo prijave poslati s priporočeno pošiljko ali jih oddati osebno na naslov: Občina Vojnik, Keršova ulica 8, 3212 Vojnik. Šteje se, da je prijava prispela pravočasno, če je bila zadnji dan roka za oddajo prijav oddana na pošti s priporočeno pošiljko ali do 11. ure v tajništvu Občine Vojnik.

 Predmet razpisa je sofinanciranje programov s področja ljubiteljske kulturne dejavnosti, ki zajemajo vse oblike ustvarjanja, poustvarjanja, posredovanja in varovanja kulturnih dobrin s področja knjižne, glasbene, plesne, folklorne, gledališke, likovne, lutkovne in literarne dejavnosti.

Urška Mužar



Všečkaj objavo