Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Razvajanje pri Urški

Začetki segajo tri leta nazaj, ko smo oktobra 2019 na Celjski cesti 17 v Vojniku odprli kozmetični salon z imenom Razvajanje pri Urški, ki je imel v ponudbi le nekaj storitev. Strokovnost in veselje do dela sta se obrestovala, stranke so nas počasi spoznavale in kmalu se je pojavila potreba po razširitvi ekipe in prav tako tudi prostorov. Zelo hitro se nam je pridružila Maja, malo za njo še Nika in nazadnje še Ana. Tako se je oblikovala ekipa kozmetičark, ki nas združuje veselje do dela z ljudmi in za ljudi. Z nenehnim izpopolnjevanjem in izobraževanjem smo počasi razširile tudi našo ponudbo storitev.

Zdaj nudimo storitve na področju nege rok in nohtov, nege stopal, nege obraza, nege telesa, masaže in depilacije. V pomladanskih in poletnih mesecih so priljubljeni tretmaji za oblikovanje telesa, kot sta recimo maderoterapija ali obloge za razstrupljanje telesa ter depilacija, s katero odstranjujemo nadležne dlačice. V mrzlih mesecih pa se naše stranke raje odločajo za storitve, ki kožo nahranijo, ali pa nudijo sprostitev po napornih dneh. V ta namen imamo v ponudbi različne nege obraza, tudi z različnimi aparaturami, katerih rezultat je nahranjena in napeta koža na obrazu, vratu in dekolteju, ter tretmaje za telo, kot so piling telesa, obloge ali klasična masaža.

Trajno lakiranje nohtov na rokah in nega obrvi sta priljubljeni čez vse leto, pri strankah pa spoznavamo, da imajo urejeni nohti in obrvi veliko vlogo tudi pri dobrem počutju in samozavesti. Prav tako nas veseli, da so naše stranke poučene o pomembnosti negovane in zdrave kože na stopalih, saj so ravno stopala tista, ki nosijo breme celotnega telesa, zato je pedikura največkrat izbrana storitev v našem salonu. Naj omenimo še zadnji dodani storitvi, to sta bili Lash Filler, ki naravno privzdigne in obogati trepalnice, in parafinska obloga rok, ki je nepogrešljiva v mrzlih mesecih, ko je koža na rokah izsušena.

Pri delu uporabljamo profesionalno kozmetiko, ki ji zaupamo in prinaša odlične rezultate, kot so Afrodita Professional, Gehwol, Peclavus in še mnoge druge. Te izdelke lahko v salonu tudi kupite in tako profesionalno negovanje kože nadaljujete doma. Pri nas lahko kupite tudi darilne bone za storitve, ki jih imamo v ponudbi, in tako obdarite svoje najdražje s praktičnim darilom, ki se ga bodo zagotovo razveselili.

Vabimo vas, da se nam pridružite na družbenih omrežjih (FB: Razvajanje pri Urški ali IG: razvajanje_pri_urski), kjer so naše storitve predstavljene s fotografijami, objavljamo pa tudi mesečne akcije in nagradne igre. Lahko nas tudi pokličite na 041 231 648, kjer smo vam na voljo za dodatne informacije in naročanje na storitve. Ob tem bi radi spomnili drage bralce in bralke, da ne pozabijo nase in na svoje dobro počutje ter si v tem hitrem tempu življenja vzemejo nekaj časa zase.

Tekst: Urška Zazijal

Foto: Lea Sreš

Oglejte si tudi