Logo MojaObčina.si
DANES
27°C
4°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Uspešno smo zaključili leto 2014

Ob zaključku aktivnosti Strelskega društva bratov Dobrotinšek v letu 2014 smo svoje delo zaokrožili z novoletno ligo med člani, da vidimo, kdo je napredoval in kdo je ostal v svojih okvirjih. Skoraj vsi smo se celo leto trudili, res eni bolj, drugi malo manj, nekateri pa tudi nič, kot je skoraj v vseh društvih.
Pozno smo se odločili za izvedbo novoletne lige: s prvim kolom smo začeli šele 1. decembra, z drugim kolom 8. decembra in z zaključnim tretjim kolom 11. decembra. Tudi zaradi časovne stiske smo skrajšali tekmovanje na tri kola (namesto pet kol). Bo pa spomladanska liga daljša.

Ligo smo zaključili do srečanja ob koncu leta, ki smo ga letos imeli 15. decembra na Frankolovem, kjer smo podelili medalje za uspešne strelce, in sicer za kategorije: članice – Saška Nerat 1. mesto, Eva Štraus 2. mesto in Nada Čerenak 3. mesto; člani do 50 let – Janez Pintar 1. mesto, Matjaž Žgajner 2. mesto in Jernej Obad 3. mesto; veterani nad 50 let – Šandor Patkanj 1. mesto, Dušan Ravnikar 2. mesto in Franc Lebič 3. mesto.

Podelili smo pokale za skupno uvrstitev in dobili najboljše tri za leto 2014: Janez Pintar 1. mesto, Matjaž Žgajner 2. mesto in Šandor Patkanj 3. mesto.

Po prijetnem druženju v gostišču Turist (ob dobri hrani, pijači in prijazni postrežbi) smo sklenili, da bomo še naprej pridno trenirali in poskušali dosegati čim boljše rezultate – ob treningih je pomembna še športna sreča.

 

Ob tem velja poudariti, da so nekateri člani društva prisotni pri vseh dejavnostih, drugi samo pri nekaterih, nekaj pa je tudi takšnih, ki celo leto ne pridejo naokrog. Imamo nekaj članov, ki še niso poravnali članarine za leto 2014; ob tej priložnosti bi jih prosil, da to storijo. Če ne pridejo streljat, lahko ostanejo vsaj podporni člani našega društva, mi pa se bomo tudi v njihovem imenu trudili za ugled in dobre rezultate.

Še vedno pa velja vabilo, da bomo veseli tudi novih članov na našem strelišču (Celjska cesta 19a).

 

Ob koncu vam želim blagoslovljene božične praznike ter srečno, zdravo, uspešno in medsebojnega razumevanja polno novo leto 2015.

 

Franc Lebič

 

Oglejte si tudi