Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
2°C
-4°C
JUTRI
2°C
-7°C
Deli
8467

KK Vojnik osvojil Sarajevo CUP, povabilo na tekmo 7. aprila

KK Vojnik se je med velikonočnimi prazniki mudil na mednarodnem turnirju v Sarajevu. V kategoriji U-16 so pometli s konkurenco in še enkrat več dokazali, da KK Vojnik ima vizijo, strategijo oz. da omogoča mladim optimalne pogoje za napredek. V omenjeni kategoriji je nastopilo 16 ekip iz različnih držav.


Za odmeven uspeh so zaslužni vsi strokovni delavci, funkcionarji, podporniki, pokrovitelji, predvsem pa fantje, ki košarki namenijo veliko odrekanja, truda. Prav ponosen sem, da lahko treniram oz. pripomorem k njihovi vzgoji. Moram priznati, da poleg odličnih rezultatov v košarki dosegajo odlične rezultate tudi v šoli. Ne bi se branili še kakšnega pokrovitelja, ki bi nam omogočil še boljše pogoje za delo oz. odhod na turnir v bolj oddaljene države. Vsaka podpora je dobrodošla. 


Vsi ljubitelji športa, zabave, veselja in predvsem košarke, pozor!


V ŠD Vojnik bo 7. aprila 2018 ob 18. uri tekma, ki lahko prinese v Vojnik naslov prvaka v 4. slovenski košarkarski ligi. Zmaga bi prinesla klubu zgodovinski uspeh v članski kategoriji. Da bo tako, vas lepo prosimo, da nas pridete spodbujat ter z nami po koncu tekme proslavite uvrstitev v 3. slovensko košarkarsko ligo ter naslov prvaka.

 

Med tekmo bo tudi pester zabavni program (Urška Oprčkal, Godba na pihala, twirling idr.), ki ga bodo dopolnjevale dobrote iz pečice in žara, poskrbljeno bo tudi za žejo.

 

Vstopnine ni! Veselimo se vašega obiska!

 

Tekst: Matic Močenik

Foto: Oliver Kolenič

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!