Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Turnir futsal Vojnik 2017

V nedeljo, 21. 5. 2017, je športno-rekreativno društvo Postani.fit organiziralo futsal turnir na asfaltnem nogometnem igrišču v Vojniku, kjer so se zbrali igralci iz ožje ter širše okolice, saj sta dve ekipi prišli iz ljubljanske kotline.
Turnir se je začel ob 9. uri z razigravanjem ekip po skupinah, v poznih popoldanskih urah pa so zaključili s finalnimi boji. Finale je bil zelo napet, po uradnem delu se je tekma končala z 0 : 0, po prostih strelih pa so prvo mesto osvojili domači "TURISTI", katerih člana sta bila tudi naša krajana Marko Padarič in Anze Kraljič, ki je tudi član zmagovalne ekipe letošnjih prvakov slovenske lige futsal. Pokrovitelj zmagovalne ekipe je bila Gostilna Turist Frankolovo. Drugo mesto so osvojili Celjani – Smrkci, Ograjni sistemi Klips d. o. o., tretje mesto je zasedla ekipa Korekt Bau iz Velenja.

Društvo se zahvaljuje donatorjem Občini Vojnik, Kovi d. o. o, Optiki Rožič, Mobilni telefoniji mobi – AZ, Benjaminu Verbiču, Firaxu d. o. o., GDL financam, GSP gradbenemu podjetju d. o. o, Squash caffeju, Dejanu Joštu s. p. iz Malih Dol ter vsem, ki so kakor koli pomagali, da je turnir potekal brez težav. 


Tekst in foto: Sara Kokotec

Oglejte si tudi