Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Projekt EWA: Draga ženska, POZOR!!!

Pozdravljena!

Partnerji projekta EWA želimo z različnimi dejavnostmi spodbuditi mlade ženske za politično udejstvovanje ali poklicno kariero v politiki. Izvajamo 2–letni evropski projekt EWA (program CERV), ki se ukvarja z opolnomočenjem žensk v sodobni družbi, natančneje s tematiko politične emancipacije mladih žensk. Nate se obračamo z vabilom za sodelovanje v aktivnostih projekta, saj si želimo nagovoriti mlade ženske, ki jih tovrstna tematika zanima. Morda razmišljaš o politični karieri in si želiš pridobiti dodatna znanja za uveljavitev na političnem parketu?

Naj ti na kratko predstavimo naš program: Prvi del aktivnosti bo namenjen reševanju anketnega vprašalnika in sodelovanju v fokusni skupini. S tem želimo pridobiti predvsem informacije glede razmišljanja mladih žensk o politiki. Drugi del aktivnosti omogoča vključitev v 30–urni izobraževalni modul, ki bo vseboval naslednje teme:

·         javno nastopanje, poslovni bonton in komunikacija;

·         oblikovanje javne podobe in komunikacija z mediji;

·         krepitev pogajalskih sposobnosti in

·         srečanja v živo z že uveljavljenimi političarkami v slovenskem prostoru

Izobraževanja bodo potekala v živo in preko spleta.

Če te je omenjena vsebina nagovorila in spadaš v starostno kategorijo med 18 in 40 let, ne zamudi priložnosti za soustvarjanje spodbudnega okolja za večjo participacijo žensk v politiki. Vabimo te, da informacijo posreduješ tudi po svoji socialni mreži.

Se veselimo sodelovanja!

Ekipa projekta EWA

Oglejte si tudi