Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
8°C
PON.
24°C
10°C
Oceni objavo

Delavnica: Digitalni marketing

Vabimo Vas na brezplačno podjetniško delavnico z naslovom DIGITALNI MARKETING v ponedeljek, 10.09.2018, ob 8.00 uri V DVORANI OOZ CELJE, CESTA NA OSTROŽNO 4, 3000 CELJE Danes se vsakodnevno srečujemo z izzivi novih oblik trženja in komuniciranja. Kako v poplavi različnih možnosti in kanalov najti pravo kombinacijo oziroma pristop, katera orodja so bolj in katera manj primerna za vaš posel ter kako se sploh lotiti nastopa na spletu – to so nekatera od vprašanj, ki jih bomo osvetlili na delavnici.

Vsebina: • Splet da ali ne – ali je to sploh še vprašanje • Splet kot prodajni in promocijski kanal • Vaši kupci na spletu – kje, kako, kdaj se srečate, v katerih fazah in kako je od tega odvisen pristop • Spletna stran – osnovne sestavine dobre spletne strani • Osnovni pojmi digitalnega marketinga: Google, socialna omrežja - Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Snapchat, LinkedIn - kaj, za koga, kdaj • Pomen videa in Youtube • Oglaševanje na spletu – osnovni pojmi in možnosti Izvajalka: KISIK, Biserka Kišič s.p. ima 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi in oglaševanja v velikih slovenskih in mednarodnih podjetjih, zato ste lahko prepričani, da boste na usposabljanju izvedeli marsikaj zanimivega, novega in predvsem uporabnega.

Vabljeni, da se nam pridružite! Vašo prijavo na delavnico do zapolnitve prostih mest pričakujemo do petka, 07.09.2018, do 11. ure po e-pošti tatjana.stinek@ozs.si s pripisom prijavljam se na delavnico DIGITALNI MARKETING. V primeru velikega števila prijav vam bomo po zapolnitvi mest sporočili novi termin.

P R I J A V N I C A – DIGITALNI MARKETING Izpolnjeno prijavnico pošljite do petka, 07.09.2018, oziroma do zapolnitve mest na e-mail tatjana.stinek@ozs.si 

Vabilo in prijavnica sta v prriponki.

Povzela: Lea Sreš

Oglejte si tudi