Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Izteklo se je leto …

Malo pred iztekom preteklega leta so dnevi, kot drevje v jeseni, zapustili še zadnji listi. Nekaj listov papirja za mesece, tiskarskega črnila za črte in besede, ki so označevale tedne in dneve, morda nekaj bleščečih fotografij in to je vse … A mi ostajamo; naši spomini in otroci, ki jim je prav malo mar za obrnjene koledarske liste.
Takšna so naša življenja. Za nami je vse, kar se nam je dobrega ali slabega zgodilo. V minutah, ki so včasih prekratke, drugič se vlečejo kakor tedni; v urah, v katerih urni kazalci ponorijo, ali imamo občutek, da se je čas ustavil; v dneh, ko se nam zdi, da jih ne bo nikoli konec, ali tistih, ki zbežijo mimo nas, da jim ne sledimo več.

V mesecih, o katerih ne vemo, da so kdaj bili, ali v tistih, ki jih ne bomo nikoli pozabili. In prav v slednjih nam dajejo pečat otroci in odrasli, saj ostanejo v spominih prav ti trenutki, ko skupaj zapojemo, zaplešemo in nam škratki polepšajo večer. 


Ne glede nato, kako nam teče čas, pa ostajajo tudi naša in otroška dejanja. Zato se zahvaljujemo vsem staršem, zaposlenim in otrokom za čarobno izpeljan večer, v katerem smo združili dobrodelnost in prijetno druženje. Naredili smo mnogo dobrega in v hladnem večeru ogreli mnoga srca. Vsi se trudimo, da lahko naredimo čim več dobrega … zase, za otroke, sodelavce. Zato, da bo naše življenje lepše in življenje z vsemi lažje vsako uro dneva, ki ga preživimo skupaj, vsak dan delovnega tedna in vsak mesec leta, prihodnjega in še leta za njim.

 

 Otroci in zaposleni Vrtca Mavrica Vojnik vam želimo mnogo dobrega.

 

 

Vesna Kalčič
Foto: Sabina Tavzes

Oglejte si tudi