Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Zaključna akademija

Ob zaključku pouka na šoli tradicionalno pripravljamo zaključno akademijo, kjer učenci predstavijo svoje delo in dosežke celega šolskega leta.
Letos smo imeli priložnost videti še posebej veliko uspešnih nastopov učencev, ki so pokazali kaj vse so se naučili. Tako smo videli nastop gibčnih učenk v twirlingu in solo nastop naše najboljše učenke v twirlingu Eve Mlakar. Mentorica twirlinga je gospa Mojca Jakop. Po simpatičnem nastopu prvega razreda smo vsi navdušeno zaploskali. Razredničarka Lucija Bevc in vzgojitelj Iztok Miglič sta učence na nastop lepo pripravila. 

Zlasti starejši učenci so pozorno spremljali naslednji nastop starejših učenk šolskega plesnega festivala. Mentorica šolskega plesnega festivala je gospa Suzana Šafarič. Nato so nastopili učenci otroškega pevskega zbora pod mentorstvom gospoda Marjana Čretnika. Mali klavirski recital sta pripravila Kaja in Vid Skaza, ki obiskujeta glasbeno šolo v Celju. Učenci pod vodstvom gospe Grete Jošt so nam zaplesali ples Marko skače.

Ob odsotnosti mentorja športne vzgoje, gospoda Iva Špegliča, je pokal za najboljšega športnika šole ravatelj podelil Žigi Založniku, pokal za najboljšo športnico šole pa Barbari Pušnik.

Sledil je ples v parih, ki so nam ga predstavili učenci od četrtega do šestega razreda šolskega plesnega festivala. Učenci prvega in drugega razreda so se predstavili v oranžnih majicah in lepo zapeli. Mentorica je gospa Breda Kočevar. V malo hitrejših ritmih so nam zaplesale učenke šestega razreda, ki plešejo pri šolskem plesnem festivalu.

Zapeli so nam tudi učenci mladinskega pevskega zbora pod mentorstvom gospe Mojce Koban Dobnik. Devetošolci, ki so vsa leta obiskovali pevski zbor, so dobili posebne pohvale.

Za zaključek akademije pa so nam zaplesale učenke šolskega plesnega festivala od prvega do tretjega razreda na glasbo Čukov.

Organizacijo prireditve je brezhibno kot vedno prevzela nezamenljiva Leonida Rožanski, za dobro ozvočenje pa je poskrbel Zoran Kovačić.

Vsem učiteljem in mentorjem se zahvaljujemo za vložen trud in delo.

 

Branko Dragar

Oglejte si tudi