Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
2°C
NED.
13°C
0°C
Oceni objavo

Najuspešnejši devetošolci Osnovne šole Vojnik

Andraž Hribernik

Živim v Arclinu. V osnovni šoli sem imel vsako leto odličen uspeh ter sem sodeloval na tekmovanjih iz astronomije, matematike, fizike, logike, kemije ter angleščine, na katerih sem osvojil kar nekaj priznanj, predvsem po zaslugi odličnih mentorjev. Zelo me zanima naravoslovje, zato sem se odločil za nadaljnje šolanje na tehničnem programu Gimnazije Lava. V spominu mi bodo ostali tudi dobri prijatelji, s katerimi mi ni bilo nikoli dolgčas.

 

Lana Apotekar

Vseh devet let je minilo, kot bi mignil. Za nadaljnje šolanje sem si izbrala športni oddelek na I. gimnaziji Celje, saj že od 3. leta treniram hip hop in mi bodo možnosti šolanja na tej šoli omogočile usklajevanje treningov in šole. Hvala vsem sošolcem za nepozabne trenutke! Bili smo razred, ki je bil poznan po sreči, smehu in veselju. Vse bom zelo pogrešala!

 

Ava Boštjančič

Mojih devet let je bilo neverjetnih, polnih zabave in učenja. Imam srečo, da sem imela možnost sodelovati pri ustvarjanju boljšega vzdušja v šoli, kar je vedno lahko uspelo z našo super generacijo. Pogrešali se bomo, a je treba začeti novo poglavje, ki ga vsi na skrivaj nestrpno pričakujemo.

 

Lara Vozlič

Sem nasmejano in zgovorno dekle. V prostem času se rada družim s prijatelji in družino, uživam tudi v sprehodih v naravi, predvsem pa rada ustvarjam. Vpisala sem se na Gimnazijo Celje - Center, na likovno smer, kjer bom svoje likovno znanje lahko poglobila. Osnovno šolo si bom zapomnila po »zakon« sošolkah in sošolcih. Vsem pa želim, da se jim uresničijo zastavljeni cilji.

 

Pia Žalar

Sem športnica, prijazna, velikokrat nasmejana in hvaležna oseba ter rada pomagam drugim. Osnovna šola mi bo ostala v lepem spominu. Šolanje bom nadaljevala na I. gimnaziji v Celju, smer klasična gimnazija.

 

Urh Čeperlin

Prihajam iz Hrenove. V prostem času rad igram kitaro ter kolesarim. Redno sem se udeleževal tekmovanj ter osvojil tudi nekaj priznanj iz znanja matematike, fizike in astronomije. Na osnovni šoli sem preživel veliko lepih trenutkov s svojimi sošolci, s katerimi smo postali dobri prijatelji. Šolanje želim nadaljevati na tehniški Gimnaziji Lava.

 

Luka Ravnak

Živim v Škofji vasi. Že pet let redno treniram rokomet v Celju, v svojem prostem času pa se rad družim s prijatelji in se ukvarjam z različnimi športi. Svoje šolanje bom nadaljeval na Srednji šoli za strojništvo, mehatroniko in medije; in sicer smer strojni tehnik, ker me to veseli in menim, da bo imelo strojništvo velik vpliv v prihodnosti. Osnovna šola mi bo vedno ostala v dobrem spominu zaradi neprestanega smeha in dobrih prijateljev.

 

Erik Senegačnik

Sem preprost fant, ki prihaja iz Vojnika. Že peto sezono treniram rokomet pri RK Celje Pivovarna Laško. Ob prostem času rad igram košarko in nogomet. Zelo rad tudi tečem. V šolo sem hodil rad, saj sem vedel, da se bom vsak dan srečal s svojimi sošolci, s katerimi smo spletli že poštene prijateljske vezi. Čez vsa leta mi je šlo odlično, saj sem se rad učil. Z novimi izzivi se bom soočal na I. gimnaziji v Celju v športnem oddelku.

Katarina Vršnik
Sem zadržano, zanesljivo in ambiciozno dekle, ki veliko časa »zapravi« z učenjem. V
prostem času se najraje družim s prijatelji, z družino in ustvarjam. Ker se je
moja želja po ustvarjanju v zadnjih letih precej povečala, sem se odločila, da
bom šolanje nadaljevala na umetniški smeri Gimnazije Celje

Center. Osnovno šolo si bom zapomnila po prijateljih, s katerimi sem »pretrpela«
mnogo šolskih dni.


Uredila: Lidija Eler Jazbinšek
Foto: Matjaž Jambriško

Oglejte si tudi