Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Najuspešnejše devetošolke Osnovne šole Antona Bezenška Frankolovo

Ana Turk

Vsa osnovnošolska leta sem bila odlična učenka. Udeležila sem se različnih tekmovanj, kjer sem med drugim osvojila tudi zlato ter dve srebrni priznanji iz logike, dve srebrni priznanji iz matematike in srebrno Cankarjevo priznanje. Več let mi je bila dodeljena odgovornost, da sem vodila razredno skupnost in s tem pridobila veliko izkušenj. Osnovno šolo bom ohranila v lepem spominu, zato se bom s težkim srcem odpravila novim življenjskim ciljem naproti. Kljub temu se šolanja na Gimnaziji Slovenske Konjice zelo veselim.

 

Eva Brecel

Vsa osnovnošolska leta sem bila odlična učenka. S pomočjo sošolcev sem organizirala plese, sodelovala na prireditvah in ostalih šolskih dejavnostih. Prepevala sem v zboru. Rada berem knjige in osvojila sem zlato bralno značko. Ker rada ustvarjam, sem dejavno sodelovala pri pripravi scen za prireditve in pri tem neizmerno uživala. Svojo pot bom nadaljevala na Srednji šoli za gradbeništvo v Celju. 

 

Nika Špindler

Vsa leta osnovne šole sem bila odlična, poleg tega sem se rada udeleževala različnih športnih tekmovanj in vsa osnovnošolska leta prepevala v šolskem pevskem zboru. Rada rišem, zato sem tudi večkrat pomagala pri pripravi scen za različne proslave in prireditve. Že sedem let obiskujem glasbeno šolo Goličnik v Velenju, kjer se učim igranja harmonike, s katero sem nastopala na šolskih in obšolskih prireditvah. V prostem času se rada ukvarjam s športom, poslušam glasbo, fotografiram in hodim v hribe. Šolanje bom nadaljevala na Šolskem centru Celje, na Gimnaziji Lava.

 

Anita Očko

Skozi celotno osnovnošolsko obdobje sem se udeleževala različnih tekmovanj. Najbolj ponosna pa sem na osvojeni srebrni priznanji iz fizike in slovenščine. Sodelovala sem pri slovenski, angleški in nemški bralni znački. Vseh devet let sem prepevala v pevskem zboru ter se udeleževala kulturnih prireditev. V prostem času rada berem ter se ukvarjam z živalmi. Opravila sem nižjo glasbeno šolo, igram klavir in sintesajzer. Vpisala sem se na Srednjo šolo za gradbeništvo in varovanje okolja na Šolskem centru Celje, smer okoljevarstveni tehnik, saj svoj čas rada preživljam v naravi.

 

Saša Sitar

Vsa osnovnošolska leta sem bila odlična učenka. Prepevala sem v pevskem zboru ter dejavno sodelovala pri pripravi scen za različne šolske prireditve. V prostem času rada poslušam glasbo in berem. Osvojila sem bronasto priznanje iz angleščine in zlato bralno značko. V spominu mi bodo za vedno ostale sošolke in sošolci, s katerimi smo preživeli devet nepozabnih let. Šolanje bom nadaljevala na Gimnaziji Celje - Center.

Uredila: Petra Jager Čakš
Foto: Branko Dragar

 

Oglejte si tudi