Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Letna šola v naravi 2013

Učenci četrtega razreda OŠ Frankolovo so zapisali svoje vtise z letne šole v naravi, ki so jo preživeli pod vodstvom razredničarke Grete Jošt in učiteljice Viktorije Toplak.
Že v šoli smo se pripravljali in veliko pogovarjali o letni šoli v naravi, ki smo jo vsi nestrpno pričakovali. Komaj smo tudi čakali, da pridemo v mladinsko prenočišče Kurent na Ptuju.

Na poti na Ptuj smo se povzpeli na Ptujsko Goro, kjer je žal snežilo. Zato smo hitro nadaljevali pot v naš začasni dom, kjer smo si uredili sobe.

Vsako popoldne smo se kopali v Termah Ptuj. V bazenu smo se naučili veliko novega. Vsi smo zelo napredovali v plavalnih sposobnostih. Plavati sta nas učila dva zelo prijazna učitelja, Edi in Mateja.

Obiskali smo tudi Ptujski grad, staro mestno jedro, gledališče in mestno knjižnico. Spoznali smo največje ptujske znamenitosti in videli reko Dravo. Spotoma smo naredili veliko lepih fotografij. Praznovali smo dva zabavna rojstna dneva. Vsak večer smo poslušali še zanimive pravljice, preden smo se pogreznili v globok spanec.

Imeli smo se zelo lepo. Te šole v naravi ne bomo nikoli pozabili.

 

Larisa, Eva, Ana, Nika, Saša, Anita, 4. razred

Foto: Greta Jošt

Oglejte si tudi