Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Natečaj Prostovoljec leta

Mladinski svet Slovenije (MSS) letos šestnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bomo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt in tudi mladinskega voditelja oz. voditeljico ter naj mladinski projekt za preteklo leto. Prav tako bomo posebej nagradili tudi mednarodno prostovoljstvo. Natečaj znova poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

K prijavi na natečaj vabimo vse nevladne organizacije, javne institucije, neuradne skupine in posameznike; skratka vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2017 vključevali prostovoljstvo. Pri posameznikih bomo izbirali najboljše v šestih kategorijah: naj prostovoljko in naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 29 let in 30 let ali več, izbrali pa bomo tudi naj mladinskega voditelja oz. voditeljico. Pri projektih pa bomo izbirali naj prostovoljski projekt ter naj mladinski projekt. Nagradili pa bomo tudi mednarodno prostovoljsko delo. Pri projektih moramo še poudariti, da šteje kakršna koli organizirana dejavnost, pri kateri je sodelovalo več ljudi, in ni nujno, da gre za projekt v strogo administrativnem smislu. Rok za prijave je 30. marec 2018.


Vse prijavljene prostovoljce in predstavnike sodelujočih organizacij bomo po izteku natečaja, predvidoma v juniju, povabili na zaključno prireditev, kjer bomo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom.

 

Še tole: Če iz kakršnega koli razloga ne morete dostopati do razpisa in/ali prijavnic ali pa če imate vprašanja v zvezi z natečajem, se obrnite na nas (prostovoljec@mss.si, tel. 01 425 60 55). Dokumentacijo natečaja najdete na http://mss.si/.
 
Tekst: Mladinski svet Slovenije
Foto: svetovni splet

Oglejte si tudi