Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Uspel dobrodelni koncert »za Sandro in otroka«

Za dobrodelnostjo z imenom »Skupaj zmoremo več« stoji glasbenik in prostovoljec Sandi Petrej, ki je že četrtič uspešno organiziral dogodek, tokrat v soboto, 19. januarja 2019, v prenovljenem lokalu Caffe Caffe. Čudovit koncert je bil poln dobrote, glasbe, plesa in čustev.
Nastopili so: Inmotion, skupina Skater, Kvartet Pušeljc, The Lemondy, Urška Oprčkal in Jože Lesjak, Brigita Petre, Martin Šalamun, Urška Koželj, Kastelo, Trium, Neža Turnšek, Plesna šola Rolly iz Maribora, Kristina Mercedes, Sander Blues. Dogodek je povezovala Marija Čakš.

 

Sandi Petrej: »Javno zbrana sredstva v času koncerta so bila neposredno predana Sandri in otokoma, kar je namen mojega delovanja. Iz srca se zahvaljujem za zaupanje, vsem sodelujočim pri realizaciji in predvsem vsem, ki ste se srčno odzvali in prišli na dogodek. Znova smo dokazali, da »skupaj zmoremo več.« Dejavnosti za pomoč se nadaljujejo, in sicer: odbor, zadolžen za pomoč družini, ki je bil ustanovljen v okviru KS Vojnik in Občine Vojnik, potrebuje finančna sredstva. Prav tako bodo veseli vsake pomoči podjetij, strokovnjakov in delavcev iz gradbene, elektro, pleskarske in krovske stroke, ki bi pomagali pri obnovi hiše.

 

Tekst in foto: Lea Sreš

 

Oglejte si tudi