Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Utrinki iz Špesovega doma

Čeprav smo na koledarju šele obrnili list na mesec april, narava že kaže pomladno razkošje in kar veseli smo, da nam je letošnja zima prizanesla in nas že kar nekaj časa razvaja s toplim pomladanskim soncem.
Konec zime kar kliče k pomladanskemu čiščenju okolja, ki že tradicionalno poteka v naši občini in se mu pridružimo tudi zaposleni in stanovalci Špesovega doma.

Očistili smo okolico doma, pometli javne površine, obrezali drevje na parkirišču in kot vedno dodobra napolnili zabojnik, ki nam je bil v ta namen dostavljen. Po akciji pa smo se okrepčali in ob toplem pomladnem soncu družili pod kozolcem.

Tudi prireditve so v teh mesecih na vrhuncu in se vrstijo »kot po tekočem traku« – naj omenim nekaj nastopajočih, ki so nas obiskali v zadnjem času: pevci in godci Vižarji z Dobrne, folklorna skupina Slavko Šlander iz Celja, Mešani komorni pevski zbor Društva upokojencev Vojnik, Moški pevski zbor France Prešeren Vojnik ter Celjska folklorna skupina.

Do konca meseca junija pričakujemo še kar nekaj zanimivih gostov, tako iz naše občine kot tudi od drugje. Hvala vsem, ki si vzamete čas in popestrite dogajanje našim stanovalcem!

Tekst in foto: Elči Gregorc

 

 

Oglejte si tudi