Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Mercator nagrajuje tudi letos

Od 1. aprila do 30. aprila 2015 bodo kupci v stotih izbranih Mercatorjevih trgovinah po Sloveniji lahko s svojimi glasovi odločili, katero od predlaganih lokalnih društev bo prejemnik Mercatorjeve donacije. Med sodelujočimi trgovinami v projektu je letos tudi Market Vojnik. V teh trgovinah bodo kupci do konca aprila ob vsakem nakupu ne glede na višino prejeli poseben žeton, s katerim bodo lahko oddali svoj glas enemu društvu za prejem donacije. V Marketu Vojnik je med tremi predlagani kandidati tudi Planinsko društvo Vojnik.

 

Žetoni se bodo oddajali v posebne glasovalne skrinjice, ki bodo nameščene na vidnih mestih v teh izbranih Mercatorjevih prodajalnah. Ob zaključku glasovanja bodo nagrajena vsa tri sodelujoča društva. Društvo, ki bo prejelo največ glasov kupcev, bo prejelo Mercatorjevo donacijo v višini 1000 evrov. Drugouvrščeno društvo bo prejelo donacijo v obliki darilne kartice v vrednosti 200 evrov, tretjeuvrščeno pa darilno kartico v vrednosti 100 evrov.

 

Spoštovani krajani, občani, planinci in planinke! Čez nekaj dni se bo pričela tekma za glasove. Zato vas vabimo, da v Marketu Vojnik glasujete za naše društvo, mogoče bomo ravno z vašo pomočjo zbrali zmagovalno število žetonov in tako prejeli Mercatorjevo donacijo, ki jo bomo odgovorno uporabili za delovanje društva v smeri trajnostnega razvoja.

 

Zahvaljujemo se vam za pomoč!

 

Planinsko društvo Vojnik

 

Oglejte si tudi