Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
1°C
NED.
24°C
6°C
Oceni objavo

Decembrski utrinki iz Špesovega doma

Decembrski kratki dnevi niso bili nič kaj zimski, zato pa toliko bolj veseli, saj so si kar po vrsti sledile zanimive prireditve, s katerimi smo si krajšali dolge popoldneve. Že na začetku meseca nas je obiskal Miklavž in obdaroval naše stanovalce, družbo pa so mu delali člani Folklorne skupine Osnovne šole Vojnik.Ob tem bi se seveda radi zahvalili vojniški Karitas, ki vsako leto ob tej priložnosti ne pozabi na nas.
Spomine na poletje in toplo Dalmacijo so nam pričarali člani vokalno-instrumentalne skupine 5plus iz Ljubečne, prireditev z naslovom “Veseli december“ pa nam je predstavilo kar 30 članov – pevcev in glasbenikov društva upokojencev Luče ob Savinji.

Posebno doživetje pa nam je prineslo glasbeno popoldne s člani znanega ansamla Vitezi polk in valčkov, s katerimi je zaigral tudi naš stanovalec, njihov član Tone Videc. Veseli smo, da smo lahko pri nas v živo slišali, kako zaigrajo največji mojstri narodnozabavne glasbe, in to same znane melodije, ter skupaj z njimi tudi zaplesali in zapeli.

Zaključno prireditev smo, kot vsako leto, pripravili zaposleni sami. Za dobro vzdušje so poleg nas poskrbeli člani ansambla Sekstakord, direktor Doma pa je tako stanovalcem kot zaposlenim zaželel lepe in mirne praznike ter srečno v prihajajočem letu.

In z veliko mero optimizma tudi mi upamo, da bo vsako naslednje leto boljše od prejšnjega!

 

                                                                                                                              Elči Gregorc

Oglejte si tudi