Logo MojaObčina.si

Vojnik

JUTRI
14°C
0°C
SOB.
5°C
-8°C
2197

Tekmovali smo v pikadu

V počastitev praznika KS Vojnik smo v Društvu upokojencev Vojnik priredili tekmovanje v pikadu. V ta namen smo se zbrali v novo urejenem društvenem prostoru za pikado. Vodja tekmovanja gospod Franc Lebič nam je na začetku razložil, kakšna so pravila.

Kot vsaka stvar v življenju se je tudi tu pokazalo, da so za dober rezultat potrebni znanje, talent in seveda veščina, ki se je pridobi samo s treningom. V športu je potrebna tudi sreča, ki je odigrala svojo vlogo. Zmagovalec med moškimi je bil g. Franc Lebič, med ženskami pa gospa Katica Brežnik.

Tekmovanje in druženje hkrati je potekalo v dobrem in prešernem ozračju, kar se je pokazalo tudi ob razglasitvi najboljših rezultatov, ko so dobitniki medalj dobili bučen aplavz vseh prisotnih.

Ob koncu tekmovanja smo se dogovorili, da bomo to dejavnost nadaljevali še bolj intenzivno in zagnano, tako da bodo v prihodnosti rezultati še mnogo boljši. Seveda pa ne pozabljamo najvažnejšega, to je prijetno druženje in širjenje družabnega življenja, ki je poleg zdravja skoraj najbolj pomemben del življenja.

Tekst in foto: Marijan Kajzba

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!