Logo MojaObčina.si

Vojnik

JUTRI
8°C
1°C
PET.
1°C
2°C
Deli
630

Srečanje s starejšimi člani DU Vojnik

Člani društva upokojencev smo za svoje člane, ki so in bodo v tem letu dopolnili 80 let, pripravili srečanje v Gostilni Turist na Frankolovem. Srečanja se je udeležilo toliko povabljencev, da je prostor pokal po šivih. Do zadnjega kotička je bilo vse zasedeno. Po uvodnem pozdravu je povabljence s svojim ubranim petjem razveselil Kvartet Frankolovo. Tako lepo so zapeli, da so morali zapeti še eno pesem v »podaljšku«. Nekaterim se je ob čudovitem petju naježila koža . V nadaljevanju nas je razveseljeval mladi harmonikar Jakob, ki je ob tem, da je pošteno raztegnil svoj meh, zraven še lepo zapel. Naša tajnica Hedvika in organizatorka družabnega življenja Tatjana sta pripravili krasen recital. Posebej smo pozdravili najstarejše udeleženke in udeležence ter jih obdarili z lepimi šopki rož in pospremili z dobrimi željami.

 

V nadaljevanju je naš »železni« Rudi vzel v roke svoj meh in družno smo ob spremljavi njegove harmonike zapeli dobrodošlico. 

Druženje se je v tem vzdušju nadaljevalo. Na plesišče je Rudi s svojo harmoniko zvabil še invalidski voziček gospe Skaze, ki se je po plesišču skupaj z drugimi in seveda s svojo varovanko zavrtel po plesišču.

 

Ob slovesu smo si vsi obljubili, da se drugo leto zopet srečamo.

 

Tekst in foto: Marijan Kajzba

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!