Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
9°C
4°C
Oceni objavo

Pod šotorom: Cvetlični sejem na Frankolovem

Cvetlični sejem je prireditev, s katero želimo vzpodbuditi krajane za lepo in urejeno okolje.

DELITEV ROŽ

Ena rožica za vsako gospodinjstvo in za vsakega člana društva. Vsako polno uro žrebanje za obešanko petih rož izmed članov, ki so že plačali članarino (ta znaša 10 EUR). S plačilom članarine pripomorete k boljšemu delovanju društva, plačali pa jo boste lahko tudi na sejmu.

MOŽNOST NAKUPA ROŽ IN RAZLIČNIH SADIK ZELENJAVE, BOGAT SREČELOV IN DRUGA OBSEJEMSKA PONUDBA

Sodelujeta dva cvetličarja, ostali razstavljavci vam bodo ponudili pridelke, izdelke, ročna dela …Članice KO RK Frankolovo vam bodo merile krvni tlak, svoje izdelke bo predstavilo več društev; Čebelarsko društvo, Društvo Dobra volja iz Pristave in Društvo MDDI iz Celja, sodelovale bodo tudi članice Centra ponovne uporabe iz Vojnika, delavnica za izdelavo rož iz serviet ter glasbeni gost.

IZMENJAVA KNJIG

Letos prvič organiziramo tudi izmenjavo knjig.  V gospodinjstvih se nabirajo knjige, ki smo jih že prebrali, potem pa ostanejo pozabljene na podstrešjih. Da temu ne bi bilo tako, lahko na sejem prinesete svojo knjigo, odnesete pa tisto, ki vam je všeč. Ob koncu prireditve lahko vsak odnese toliko knjig, kolikor jih je prinesel.

IZMENJAVA SEMEN

Če imate doma semena, čebulice, gomolje, ki so vam ostale, pa bi jih radi zamenjali, jih prinesite s seboj, da jih na sejmu zamenjate.

 Informacije po tel: 031 384 399, Irma

 PRIDITE NA SEJEM IN PO SVOJO ROŽICO, KAJTI DELIMO JIH SAMO TA DAN! PRISRČNO VABLJENI!

 Irma Blazinšek

Oglejte si tudi