Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Obisk sejma v Gornji Radgoni

ISKRENO VAS VABIMO NA OBISK SEJMA V GORNJI RADGONI

(dan vinogradnikov in podelitev medalj), ki bo v torek, 29. 8. 2017.

Odhod avtobusa je ob 8.30 uri s parkirišča pred cerkvijo sv. Jerneja v Vojniku.

 

Kot gotovo veste, vsako leto v okviru sejma AGRA, poteka tudi mednarodno ocenjevanje vin. Zato organiziramo obisk sejma, kot strokovno ekskurzijo, da nadgradimo svoja znanja in prijetno združimo s koristnim.

Naprej bomo naredili postanek v Kozjaku nad Pesnico v HIŠI VIN DOPPLER. Med čudovitimi vinogradi bomo degustirali njihovo vino in si pogledali eno najmodernejših kleti v Evropi. Po ogledu sejma bomo naše druženje nadaljevali na Kmetiji PUKLAVEC, v Miklavžu pri Ormožu  kjer sta še vedno doma prleška gostoljubnost in domača kulinarika. 

Prispevek za izlet znaša 30€. V ceno je vključen avtobusni prevoz, vstopnica za sejem, večerja in degustacija v kleti. Na poti nas bo spremljal naš VOJNIČAN, gospodinje pa boste naš dan sigurno popestrile s kakšno sladkim presenečenjem. Prispevek za izlet  30 € poravnate ob prijavi v KZ Vojnik.

Zaradi celotne organizacije Vas vljudno prosimo, da se prijavite najkasneje do ČETRTKA, 24.08.2017, oziroma do zasedbe mest na avtobusu.

 

Prosimo, da udeležbo prijavite prijaznemu osebju KZ Vojnik (03 78 04 850). Tu tudi vpisujejo nove člane, zamudniki pa  lahko poravnajo članarino. Ob obisku pa lahko ob bogati ponudbi nabavite vse kar rabite za vinograd in klet. Dodatne informacije dobite na 051 356 445 (Miran Kovač)

 

 

Pij malo, pij dobro!

 

Tajnik:                                                           Predsednik:

Pavle Leskovar                                              Mirko Krašovec

Oglejte si tudi