Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Občni zbor društva Dobra volja

V soboto, 21. februarja 2015, smo imeli člani društva Dobra volja redni občni zbor. Program dela za leto 2014 smo v celoti uresničili in izpeljali začrtane prireditve.
Vsako leto pripravljamo v mesecu marcu turnir v igranju kart – za moške ob prazniku mučenikov in za ženske ob materinskem dnevu. Organizirali smo delavnico izdelovanja butaric, izdelovanje rož iz krep papirja in delavnico izdelovanja adventnih venčkov. Udeležili smo se nekaj različnih tekmovanj. Prvič smo se udeležili kmečkih iger na Sladki Gori, kjer je naša ekipa osvojila 3. mesto. V Vojniku smo tekmovali v pripravi praženega krompirja, kuhanju ričeta, na Rogli pa smo se udeležili prireditve Praznik pohorskega lonca. Posebna zahvala gre našim članom, ki nas spremljajo in podpirajo. V mesecu juniju smo se odpravili na izlet na Notranjsko, in sicer smo si ogledali Križno jamo in Cerkniško jezero. Decembra smo prvič organizirali božični izlet v Celovec. Zaradi velikega zanimanja ga bomo organizirali vsako leto.

 

Na občnem zboru smo soglasno izvolili podpredsednika društva, to vlogo je prevzel Tomaž Sitar. Okvirno smo sestavili letni plan za leto 2015. Držali se bomo začrtanih poti, hkrati pa poskušali ugoditi članom in pripraviti še kakšne novosti, npr. dobili smo predlog za izlet na Veliko planino.

 

Hvaležni smo vsem članom, ki nas podpirajo in kakorkoli pomagajo s svojim delom ali predlogi. Posebej se zahvaljujemo članicam, ki velikokrat spečejo pecivo, kruh in druge dobrote.

 

 

Marjana Bobik

 

Oglejte si tudi