Logo MojaObčina.si

Vojnik

JUTRI
21°C
2°C
NED.
23°C
2°C
Deli
4274

V Društvu podeželskih žena Meta se veselimo novih pridobitev

V nedeljo, 2. decembra 2018, smo odprli in postavili na ogled delovanje našega društva v starem župnišču v Vojniku. Gostje so se lahko okrepčali in si ogledali razstavo ročnih del naših članic ter novega inventarja.

Članice društva smo vesele, da lahko domujemo v spodnjih prostorih starega župnišča v Vojniku, kjer uporabljamo kuhinjo in sobo. Za v kuhinjo smo dokupile potrebno kuhinjsko opremo in v sobo postavile mize in stole. Zahvala za to gre predvsem prostovoljnemu delu članic na raznih prireditvah, največja taka je gotovo Božični Vojnik. Tudi prostovoljni prispevki članic, finančna pomoč občin Celje, Dobrne in Vojnika ter pomoč naših družin je del te investicije.


Hvaležne smo župniku gospodu Antonu Pergerju in župniji, ki nas je sprejela pod svojo streho. Viliju Škofleku pa hvala, da nam vedno pomaga pri vseh tehničnih zadevah.

Prostori izžarevajo posebno energijo in vzbujajo spoštovanje zaradi svoje zgodovine, zato se v njih zelo dobro počutimo in verjamemo, da bo naše delo še naprej obrodilo veliko sadov.

Tekst: Marija Žerjav
Foto: Lea Sreš

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi