Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
16°C
-5°C
JUTRI
13°C
-4°C
Deli
1207

15. občni zbor DJP Kajuh Frankolovo

Jadralni padalci DJP Kajuh Frankolovo so imeli v petek, 23. 2. 2018, 15. letni občni zbor. Društvo je v 15 letih doživelo velik razvoj, saj so si s pridnim delom, pod vodstvom predsednika Karlija Blazinška, ustvarili odlične pogoje za druženje in izvajanje dejavnosti; to je letenje z jadralnimi padali. Pri bazenu na Frankolovem so si zgradili lepo brunarico, nabavili društveni kombi za prevoze na start in postavili 3 samodejne vremenske postaje na Konjiški gori, Mali gori in pri kmetiji Kamšak nad Dobrno. Društvo vzdržuje dva jadralno padalska starta in pristanka na Mali gori in Konjiški gori. Tekmovalci DJP Kajuh Frankolovo dosegajo odlične rezultate na državnih kakor tudi mednarodnih tekmovanjih. Lani je član društva DJP Kajuh Dušan Orož skupaj s slovensko reprezentanco osvojil drugo mesto na svetovnem prvenstvu v jadralnem letenju s padali v Italiji. Društvo odlično sodeluje s krajem, kjer vsako leto pomaga pri čistilni akciji, pustem karnevalu, izdelovanju jaslic v Vojniku ipd.

Letošnji občni zbor je bil poseben tudi zaradi menjave v vodstvu društva. Dosedanjega predsednika Karlija Blazinška je na položaju predsednika zamenjal Boris Podjavoršek, Karli Blazinšek pa ostaja v funkciji podpredsednika. Tajnik je postal Slavko Kok, blagajnik Peter Kukovič in član Matjaž Šajtegel. Nadzorni odbor sestavljata Jasmina Kadilnik in Miro Klemen.

Ob tej priložnosti se društvo Karliju Blazinšku in tudi vsem ostalim članom upravnega in nadzornega odbora, ki so se v preteklem mandatu trudili, lepo zahvaljuje za njihov trud in požrtvovalno delo.

Tekst: Slavko Kok za DJP Kajuh

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!