Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
4°C
PET.
16°C
1°C
Oceni objavo

Naše misli ustvarjajo prihodnost, zato naj bodo kar se da pozitivne!

Želim, da bi bili ljudje ponosni na deželo, v kateri živijo. In da bi živeli tako, da bi bila tudi dežela ponosna nanje. (Abraham Lincoln)

Spoštovani občani občine Vojnik!

 

Na letošnjih lokalnih volitvah za župana občine Vojnik ste mi naklonili svojo podporo. Iskreno se vam zahvaljujem za zaupanje.

 

Skupaj s svetniki, izvoljenimi v občinski svet in svete krajevnih skupnosti, bomo oblikovali prihodnost svoje občine. Iskreno čestitam vsem na novo izvoljenim svetnikom. Ker je naša naloga zelo jasna – delovati za dobro naših krajanov in razvoj našega kraja – verjamem, da bomo svoje delo opravljali v slogi in z veliko pozitivne energije. Pomemben nam mora biti vsak občan, od novorojenca na začetku svojega življenja do starostnika ob koncu njegove poti. Poleg skrbi za materialne pogoje moramo vedno skrbeti tudi za dobre medsebojne odnose. Naloga je zahtevna, zato jo lahko opravimo le skupaj. Prosim vas za vašo pomoč, podporo in nasvet, da bomo delali prav!

 

Želim se zahvaliti za dobro delo vsem dosedanjim svetnikom in sodelavcem. V zadnjem mandatu je bilo delo složno in usmerjeno v skupno dobro, na to sem še posebej ponosen. Verjamem, da nam bo to uspelo tudi v tem mandatu. Kot zanimivost naj vam pokažem napotila županom, ki jih je v knjigi leta 1880 napisal okrožni glavar Anton Globočnik. Velika večina zapisanega je še vedno aktualna. Se vam ne zdi?

 

 

Naj vas tudi letos povabim na Božični Vojnik. Na sprehod med jaslice in k obisku številnih prireditev. S svojo prisotnostjo boste izrekli najlepše priznanje ustvarjalcem na čelu z Natašo Kovačič Stožir in Benom Podergajsom.

 

Ob iztekajočih dneh leta 2018 se želim zahvaliti vsem; številnim dejavnim članom v raznih društvih, svojim sodelavcem v občinski upravi, svetnikom in vsem drugim, ki ste mi naklonili svoj čas, nasvet ali samo nasmeh. Od vas prejemam več, kot bi smel pričakovati.

 

Vsem voščim lepe praznike in vam želim božičnega blagoslova in miru. V letu, ki prihaja pa veliko lepega, uspehov in osebnega zadovoljstva. In ne pozabite: Naše pozitivne misli ustvarjajo prihodnost – v njej smo skupaj in smo povezani.

 

Srečno, Vojnik 2019!

 

Vaš župan Branko Petre

 

 

Oglejte si tudi