Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Novi igralnici v Vrtcu Frankolovo

Novi vrtec Frankolovo, ki je svoja vrat odprl lani, je letos dobil še novi dve igralnici. Zaradi povečanega števila otrok, ki potrebujejo varstvo, smo v času počitnic uredili dodatni dve igralnici za 2. starostno obdobje.
Pridobili smo novo gradbeno dovoljenje za finalizacijo zgornje etaže vrtca. Podjetje Razvoj vizije, d. o. o., z odgovorno vodjo projekta Renato Vežnaver, je izdelalo projektno dokumentacijo. Gradbeno dovoljenje za finalizacijo dodatnih igralnic v Frankolovem je bilo pridobljeno aprila. Na podlagi javnega razpisa je bil izbran najugodnejši ponudnik - podjetje Remont, d. d., Celje. Gradnja je bila končana v dveh mesecih. Podjetje Uniprojekt, d. o. o., z g. Grobelnikom je izvedlo strokovni nadzor. Tudi uporabno dovoljenje je pridobljeno in igralnice, ki so opremljene z novo opremo podjetja Eurodesign, d. o. o., že čakajo uporabnike. Veseli smo, da bodo prostori nudili varstvo našim otrokom, da bomo zaposleni imeli dobre pogoje dela in da bo v novih prostorih veliko otroškega smeha ter zadovoljstva.


Hvala vsem, ki so s svojo strpnostjo, voljo in strokovnostjo pripomogli, da smo projekt uspešno končali: ravnateljici OŠ A. B. Frankolovo, ravnateljici Vrtca Mavrica, zaposlenim v enoti Frankolovo, vsem zunanjim sodelavcem in izvajalcem.

Tekst in foto: Vesna Poteko


Oglejte si tudi