Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
20°C
14°C
JUTRI
24°C
10°C
Deli

V naši občini nova Obrtna cona Vojnik – OCV

V letu 2020 je predviden projekt izgradnje nove obrtne cone v občini Vojnik, ki se bo razprostirala na skoraj 8.000 m2 ob glavni regionalni cesti Celje – Slovenske Konjice, v središču Vojnika, nasproti bencinske črpalke Petrol.

OCV bo več kot le poslovni kompleks, OCV je vizija, ki bo občino Vojnik dvignila na še višjo raven, podjetništvu in gospodarstvu prijazne občine. Prebivalcem občine Vojnik in bližnjih krajev pa ponudila celovit koncept izbrane podjetniške in obrtniške ponudbe storitev in dejavnosti. 

Poslovni prostori, ki jih je možno načrtovati in realizirati v OCV so fleksibilno opredeljeni in obsegajo predvsem servisne, storitvene in obrtniške dejavnosti, praviloma v merilu drobnega gospodarstva in brez onesnaževanja okolja. OCV bo ponudila prostor za 13 različnih obrtnih dejavnosti kot npr.: električar, strojnik, keramičar, mizar, tiskar, finomehanik, pek – slaščičar, vulkanizer, klepar – avtoličar, odvetnik, projektant, logist ter sprostitveni ali športni center,…

Obrtno cono Vojnik bo odlikovala odlična in prijazna infrastruktura, tako za lastnike, kakor tudi za njihove stranke. Znotraj Obrtne cone Vojnik se bo nahajal tudi gostinski objekt z dvema predavalnicama, ki ju bodo lahko najemali za svoje dogodke vsi lastniki poslovnih enot.

OCV bo v celotni izgrajena do 4. gradbene faze (opis preverite na www.ocvojnik.si ), v skladu s smernicami energetsko varčne gradnje, z uporabljenimi elementi energetsko varčnega stavbnega pohištva ter z nastavki za pametno upravljanje celotnega kompleksa in posameznih enot. Prav tako bo OCV v celoti opremljena z vso potrebno infrastrukturo (vodovod, kanalizacija, plinovod, električno in telekomunikacijsko omrežje) ter s polnilnico za električna vozila.

 

Nakup poslovnih prostorov bo spodbujen z različnimi možnostmi financiranja preko Podjetniškega sklada Slovenije, možne so tudi subvencije preko Eko sklada RS in občine Vojnik.

 

Več o projektu si lahko preberete na www.ocvojnik.si, tam lahko oddate tudi vaše povpraševanje oz. ponudbo za nakup poslovnega prostora. Razpis za oddajo ponudb za nakup poslovnih prostorov je odprt do 30. 6. 2019.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi