Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Poziv k predložitvi projektnih idej LAS

Lokalna akcijska skupina (LAS) Raznolikost podeželja vas vabi k predložitvi projektnih predlogov za izvajanje aktivnosti s področja varstva okolja in ohranjanja narave na območju občin Celje, Laško, Štore in Vojnik. Namen poziva je spodbuditi zainteresirane k podajanju idej oziroma predlogov aktivnosti za skupen projekt celotnega območja LAS.

Po zaključenem postopku zbiranja idej za aktivnosti bomo izvedli animacijsko delavnico, na kateri boste lahko vsi zainteresirani sodelovali in pomagali izoblikovati vsebine in aktivnosti skupnega projekta. Projekt bo pripravljen in potrjen po postopku neposredne potrditve na LAS. Predvidoma do marca 2022 bo vloga oddana v odobritev na Agencijo za kmetijske trge in razvoj podeželja, izvajanje aktivnosti bo potekalo od maja 2023 do septembra 2024.

Prosimo vas, da projektne predloge posredujete na priloženem obrazcu na las@raznolikost-podezelja.si do 8. novembra 2022. Animacijska delavnica za oblikovanje projektnih aktivnosti bo predvidoma 16. 11. 2022 ob 16. uri. O lokaciji delavnice boste obveščeni.

Poziv k predložitvi projektnih predlogov – Raznolikost podeželja (las-raznolikost-podezelja.si)


Primož Kroflič

LAS Raznolikost podeželja

 

Oglejte si tudi