Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

SREČANJA DAJ VEN IN BODI SLIŠAN – NENASILNA KOMUNIKACIJA NA RDEČEM KRIŽU

Namen srečanj je osvajanje konstruktivnega spopadanja s preglavicami, ki nam jih povzročajo lastne misli in neprijetna čustvena stanja, ko se odzivamo na zunanje situacije.

Primerno je za vse, ki želite narediti premik v bolj avtentično in sočutno izražanje in komunikacijo.

Na srečanjih bo zagotovljena varnost in zaupnost, da se vsak posameznik izrazi, kaj trenutno ga obremenjuje ali osrečuje v življenju. Pri tem ne bo obsojanj, pomilovanja, pomanjševanja problemov in soljenja pameti.  Ko damo ven kar nas žuli, problemi postanejo lažji. Prednost takih srečanj je še dodatna podpora skupine in ob tem zavedanja, da nismo sami.

Del srečanj bodo tudi povezovalne vaje, ki nas učijo boljšega razumevanja sebe in drugih. Vaje vodijo k učenju iskrenega izražanja naših misli, čustev in potreb. To pelje v vedno bolj poglobljene odnose, ki prinesejo več živosti, povezanosti in smisla v življenje. Znanje temelji na Nenasilni komunikaciji po Marshallu Rosenbergu.

Srečanja bodo brezplačno vsak torek od 10:00 do 12:00 v Dnevnem centru Rdečega križa Ajdovščina. Vodila jih bo TCT terapevtka in dolgoletna učenka Nenasilne komunikacije Adriana Ban.

Za prijavo pokličite na 08 20 14 359 ali pišite na prostovoljstvo@ajdovscina.ozrk.si.

Vabljeni!

Oglejte si tudi