Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Naše zvezde so spet zasijale

V OŠ Draga Bajca Vipava vsako leto pripravimo prireditev Naše zvezde in zvezdice. Organizator prireditve je šolski sklad, ki na ta način zbira sredstva za nekatere dejavnosti učencev in za pomoč učencem, katerih družine so se znašle v stiski.
 Prireditev sestavljata sejem ustvarjalnosti in nastop učencev in staršev v športni dvorani šole. Izdelke za sejem prispevajo starši, otroci in učitelji. Letos smo lahko izbirali med izvirnimi čestitkami, sladkimi piškoti, pisanim nakitom, gobelini in drugimi izdelki. Na glavni prireditvi so pod vodstvom Zvonke Starc nastopili pevci dveh otroških pevskih zborov PIKA in POKA ter mladinski pevski zbor. Otroški pevski zbor iz Podnanosa je vodil Igor Hodak. Otroci z Goč pa so zapeli skupaj s starši in navdušili občinstvo.

Program so dopolnili še Tamburjaši pod vodstvom Vlaste Lokar Lavrenčič, kitaristi iz Podnanosa, mladi plesalci plesne šole ADC, malo starejši plesalci hip-hopa Funky Rockers in glasbena družina Fajdiga. Prireditev sta povezovala Urban Šelj in njegova mama Ingrid. Iz ozadja je globoke misli brala Nataša Nardin, ki je tudi letos v sodelovanju z nastopajočimi oblikovala prireditev. Prireditev je bila dobro obiskana. S prodajo izdelkov, srečelovom in prostovoljnimi prispevki staršev se je v šolskem skladu nabralo kar nekaj denarja, zelo pa smo hvaležni tudi podjetju Bandelli, Avto Ukmar Igor Ukmar s.p. in Šraml d.o.o. ki so posebej donirali sredstva v šolski sklad OŠ Draga Bajca Vipava.

Jakob Panič Nardin, učenec 9. c razreda OŠ Vipava

Oglejte si tudi